9/08/2013

maybe someday

Oi ihanaa, taas teitä on tullut vähän lisää! En voi uskoa että teitä on jo 85!♥

Tänään en ole vielä syönyt mitään. Oon syönyt taas niin huonosti, että pakko tehdä jotain. Tämän päivän tavoite on olla syömättä siihen asti kun menen poikkikselle illalla ja mahdollisesti sielläkin. En kaipaa kommentteja joissa sanotaan ettei syömättömyydellä laihdu. Teen miten itsestä tuntuu parhaalta.
Mulla on kerran viikossa herkkupäivä jolloin saan syödä esim. karkkipussin. Se voi olla mikä päivä viikosta vaan, mikä tuntuu parhaalta. Tällä viikolla se oli maanantai ja söin popcornia. Herkuttelu ei sitten jääny siihen yhteen päivään.... Paino on keikkunut siinä 63,3-64,0. En tajua kuinka se voi jo yhden päivän aikana muuttua niin paljon. Aamulla se oli 64,0, vessassa käymisen jälkeen 63,7 ja ennen lenkille lähtöä 63,4. Ehkä huomenna se voisi taas laskea 62 puolelle..♥



4 kommenttia:

Mmon kirjoitti...

Ne on ne prkl nesteet, jotka heittää painoo niiiin helposti!://

emelie kirjoitti...

Kalypso: Niinpä.. :/

Anonyymi kirjoitti...

Jään kyllä seurailemaan sun blogia! :) oon susta vaan vuoden nuorempi ja sentin pidempi niin näihin juttuihin on niin helppo samaistua. Ja nää jotkut jutut kuulostaa ihan siltä kuin olisin itse kirjoittanut ne:D Ite en tiiä paljonko painan tällä hetkellä, kun en uskalla mennä vaa'alle. Oon lihonu niin paljon, mutta nyt laihutan taas ihan kunnolla. Mutta paljon tsemmpiä sulle!

emelie kirjoitti...

Ano: Kiva kuulla :) Paljon tsemppiä sullekin!